JETSET seminar u Nišu, 27. i 28. januar 2012.

    GLOBAL INPUT- LCCI IQ Reps za Italiju, Sloveniju i Balkan organizovali su seminar povodom zvaničnog otvaranja kancelarije radi upoznavanja klijenata sa promenama do kojih je došlo, i predstavljanja novog člana osoblja.

    Seminar je održan u Nišu, 27. i 28. januara.

    Gospodin Daniele Piacenti, izvršni menadžer kompanije, održao je govor i napravio uvod u seminar.

    Gospođa Sue Wall, glavni ispitivač za JETSET ispite, i naš predavač, održala je prezentaciju o pripremi kandidata za ispite i pristupu ispitivača ocenjivanju. Prezentacija se sastojala iz tri dela- obrazložene su tri komponente ispita- usmeni deo ispita, čitanje i pisanje, nakon čega su usledile vežbe i aktivnosti u parovima i grupama vezane za ocenjivanje pisanja i pripremu za test slušanja. Nakon toga, učesnici su imali priliku da postavljaju pitanja i daju svoje mišljenje o prezentaciji. Gospođa Wall je dala uvid u JETSET ispite i pomogla učesnicima svojim sugestijama, idejama i pitanjima za razmišljanje.

    Nadamo se da su svi nastavnici/profesori koji su imali priliku da budu sa nama uživali i naučili nešto što bi mogli da upotrebe u praksi. Za one koji nisu bili u mogućnosti da nam se pridruže, nadamo se da ćemo organizovati još sličnih događaja u budućnosti.

    Slike sa svečanosti možete videti u našoj Galeriji.Gallery.

JETSET DIPLOME U ZRENJANINU

    U prisustvu medija, polaznici nastave engleskog jezika zrenjaninske škole Provida Futuri, njih 96, primili sun a svečani način, u subotu, 27. septembra, JETSET diplome Ispitnog odbora londonske Privredne komore. Svečanost je upriličena u bioskopu Cinema a diplome je, nakon proverenog znanja i potvrde ispitnog odbora, na svečanosti uručio gospodin Daniele Piacenti, GLOBAL INPUT – LCCI Reps Izvršni menadžer i Snežana Mitrović, Regionalni koordinator za Balkan.

    Nakon uručivanja diploma, održana je kraća prezentacija o LCCI međunarodno priznatim sertifikatima i značaju uvođenja evropskih standarda u učenje engleskog jezika.

    Pored toga što su saznali više o LCCI međunarodno priznatim diplomama, više od 200 prisutnih su takođe imali prilike da se upoznaju sa najnovijim izdanjima Oxford University Press-a i MacMillan-a kao i da čuju novosti o učenju engleskog kao stranog jezika od gospođe Ljiljane Janković, predstavnika English Book-a.

    Slike sa svečanosti možete videti u našoj Galeriji.

    Mediji o ovom događaju.

5. Međunarodna ELTAM-IATEFL Konferencija, Skoplje, Makedonija

    Da bismo upoznali predavače i studente sa prednostima novih JETSET sertifikata, odlučili smo da učestvujemo u 5. Međunarodnoj ELTAM-IATEFL Konferenciji u Skoplju, održanoj 25. i 26. oktobra. Učesnici u konferenciji su imali priliku da saznaju više o JETSET sertifikatima i novim metodama rada sa mladim učenicima engleskog jezika.

    Ako želite da saznate više, posetite www.eltam.org.mk/events/events.php

2. Međunarodna OPTIMA Konferencija, Sofija, Bugarska

    Učesnici 2. Međunarodne OPTIMA Konferencije u Sofiji održanoj 25. i 26. oktobra su takđe imali priliku da učestvuju u JETSET radionici i saznaju više o metodama unapređenja i procene znanja mladih učenika engleskog jezika.

    Više informacija o ovoj konferenciji možete saznati na www.optima-bg.org

    Ukoliko želite da vidite slike sa konferencije, posetite našu Galeriju.

FTBE u Beogradu

    Januara 2008. godine, u Beogradu, u saradnji sa CONCORD-om, j ednim od registrovanih centara, održaće se FTBE (Further Certificate for Teachers of Business English) kurs i polaganje ispita.

Open Day u Nišu

15. Septembra, regionalna Privredna komora bila je domaćin prvog Open Day-a u Srbiji. Open Day je organizovan u saradnji sa SPELL-om, lokalnim registrovanim centrom uz prisustvo više od 100 ljudi. Desetoro prisutnih kao nagradu dobilo je besplatno FELSA testiranje.